Sunday, 9 April 2017

Shaklee Dengan Harga Murah


Assalamualaikum kepada pembaca semua,hari ini saya nak kongsikan bagaimana nak dapatkan harga murah vitamin Shaklee bagi yang rasa Shaklee ni mahal sesangat.

Tak pe,jangan risau,Allah dah bagi kita masa dan tenaga yang kita boleh guna untuk dapatkan apa yang kita mahu,janji jangan banyak beralasan okey......

Cara nak dapat harga murah Shaklee ialah dengan cara kita:

"REGISTER UNTUK JADI AHLI SHAKLEE"

Tak rugi kita melabur dalam Shaklee ni,satu kita boleh beli Vitamin dengan harga murah,kedua dapatlah nikmati hidup yang lebih bermakna bila badan dah sihat molek kan?????

Kat sini saya nak kongsikan antara kelebihan awak jadi ahli dengan group saya:

Pertama
Kita dapat kumpul point bila kita shopping ngan Shaklee.Makin banyak point makin banyak kita dapat bonus,dalam erti kata lain cash rebate uolls....tak cukup kita beli,kita ajak sedara mara,kawan-kawan semua try vitamin Shaklee,mesti terbaik punyala,kat sini makin bertambah la point kita.Mudah kan?????

Kedua
Bila kita dah cukupkan point minimum 150UV,kita akan dapat cash rebate setiap 13 hb tau.Ha,,,suka tak bila tiap bulan ade je sokmo shaklee bagi bonus,,,best kan?????ni dia jadual bonus untuk kita bulan-bulan. Menarik sesangat!!!!!


Ketiga
Kita boleh masuk dalam Support Group SIL yang selalu aktif dan responsif antara ahli group iti sendiri. Atau kita boleh masuk grup telegram FHS. Dalam group ni,ramai pengguna yabg berpengalaman dan setia dengan Shaklee sejak tahun 2012 lagi,saya la tu. Dan ramai lagi yang berpengalaman lebih dari iti.Kita ada doktor,ahli farmasi dan macam-macam lagi la. Ni bukti kat bawah saya tunjukkan



Menarik tak???Menarik bukan???
Macam mana nak registet ahli,senang sahaja.

1) Daftar kosong 

RM80-- Semenanjung Malaysia
RM91-- SabahSarawak

Daftar kosong ni maksudnya awak tak nak beli apa -apa produk Shaklee pon,just nak register jer dulu. Okey,tak ada masalah.boley jer.

2)Tak payah bayar Register(Jimat Meletop ni)

Macam mana nak dapat ahli dengan percuma ni,senang aja,awak beli aje sampai cuku 200UV aka beli terua VIVIX TwinPack terus dapat free membership,jimat 80 hinggit untuk bayar daftar member plus dapat cash back sebanyak 30 hinggit!!!!!


Nampak tak kelebihan di situ?????
Okey,dah minat nak jadi ahli Shaklee kami,mudah aje,details yang diperlulan seperti di bawah:

* Nama
* No IC
*  Emel
*No HP
*Alamat
*Nama bank dan No Akaun Bank

Dah bersedia semuanya atau nak sembang-sembang pasal kesihatan dan khidmat nasihat????.boleh wasap saya okey

www.whatsapp.my/60148046113


No comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...