Friday, 21 April 2017

GASTRIK PULIH DENGAN ESP

Bagaimana ESP boleh membantu menghilangkan Gastrik???πŸ‘‰ ESP Shaklee sangat kaya dengan kacang soya yang terpilih dan bersifat alkali yang mampu meneutralkan asid hidrolik yang berlebihan yang dirembeskan oleh kelenjar perut. Ia juga mengandungi protein yang tinggi untuk membantu sistem percernaan bekerja dengan baik.
Selain itu, Esp juga membantu membina sel- sel badan yang baru bagi menggantikan sel- sel badan yang lama yang telah pon rosak akibat hakisan asid hidrolik tadi.


TESTIMONI ESP BAGI PESAKIT GASTRIKπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡


#TESTIMONI 1#

Customer ni mula ambik ESP secara konsisten semasa berpantang anak pertama. Walaupun anak mix feeding, tetapi bekalan susu tu masih boleh bertahan sampai anak umur 2 tahun. Sepanjang tempoh tersebut, badan rasa bertenaga dan kenyang lebih lama. Sekarang mengandung anak kedua pon masih meneruskan ESP. badan bertenaga dan jarang kena gastrik. Alhamdulillah.

#TESTIMONI 2#

Perut jadi pedih akibat gastrik sudah hilang bila sis ni amalkan ESP masa mengandung. Suka sangat!!!
Terbukti ESP berkesan.#TESTIMONI 3#

Gastrik kronik akak ni hilang tanpa sengaja bila dia berpantang dengan set pantang Shaklee. Berbaloi berpantang kalau macam ni. Banyak dapat faedah.
Nak tahu lebih lanjut lagi pasal ESP atau nak dapatkan khidmat konsultasi???

Boleh hubungi saya dengan cara berikut:


 1. PM page VitaminMama di https://www.facebook.com/shakleejerteh/

2. PM personal page saya, https://www.facebook.com/ct.syuhada.90

 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 0148046113  Syuhada /Shaklee Independent Distributor [1109136] 

 4. EMAIL ada_niksoh@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...