Sunday, 9 April 2017

Langkah Mencegah Gout yang Perlu Anda Tahu


Apakah itu GOUT???

Gout merupakan salah satu bentuk arthritis yang terjadi disebabkan oleh pengumpulan asid urik pada sendi-sendi manusia. Gout kini telah menjadi salah satu penyakit yang semakin menular dalam kalangan rakyat Malaysia.


Di sini saya nak kongsikan beberapa cara untuk melawan penyakit gout daripada terus berlanjutan tanpa tidak dibendung

Antara caranya ialah:

1) Minuman yang diambil perlu melebihi 2 liter pada setiap hari.

2) Elakan memakan kacang tanah,kacang putih dan segala jenis kacang yang bergaram.

3) Elakkan daripada memakan mee segera seperti maggi dan seumpanya.

4) Elakkan diri anda daripada mengambil minuman yang bergas.

5) Mengambil Suppliment yang boleh mencegah daripada Gout seperti Vivix shaklee. Vivix berfungsi untuk menurunkan paras asid urik di dalam darah pesakit gout.


Okey,jom kita tengok plak testimoni vivix bagi pesakt gout ni


DAH BOLEH BERJALAN MACAM BIASA

Customer ni amalkan vivix,alhamdulillah,dah boleh jalan macam biasa,bengkak pon dah surut,happy nye dia dapat main futsal balik.


GOUT DAH TAK DATANG LEPAS AMAL VIVIX

Customer ni dah tak datang penyakit gout nye lepas ambik vivix,makin sihat adalah.

Dah tengok kehebatan penangan Vivix Shaklee. Jika berminat boleh hubungi saya atau whatsapp terus 

www.whatsapp.my/60148046113



Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah,mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.Pembaca dinasihatkan mendapatkan nasihat daripada yang pakar

No comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...