Sunday, 16 April 2017

SET DETOKS TERBAIK ANDA!!!

Solusi menyeluruh Detoks Shaklee  menggunakan gabungan herba- herba dan  nutrien semulajadi lain yang menyokong proses detosifikasi semula jadi kita. Jom kita tengok apakah produk detoks yang disediakan oleh Shaklee.Shaklee mempunyai lima produk yang amat bagus dan berkesan untuk melaksanakan detosifikasi terhadap badan kita. Nanti kita tengok satu persatu fungsi setiap produk di atas.


1) ALFAFA COMPLEX

Merupakan perumah kepada pelbagai nutrien. Alfafa mempunyai akar sepanjang 6 meter yang masuk ke dalam tanah untuk mencari nutrien dan sumber mineral. Manakala daunnya pula mampu mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses fotosintesis. Ia juga mempunyai rangkaian nutrien yang amat luas. Antaranya ialah kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoids, mineral dan vitamin.
2) PEPPERMINT GINGER PLUS

Membekalkan herba semulajadi seperti pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis bagi membantu melegakan serta meredakan sistem penghadaman kita.3) DTX COMPLEX

Merupakan formulasi yang sangat unik dengan hasil ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, skizandra cinensis, dandelion, kekunyit dan articok. DTX  Complex merupakan tonik yang direka khas untuk memberi sokongan nutrisi bagi hati berfungsi secara sihat dengan cara melindungi dan memastikan kebolehan tubuh manusia berfungsi dengan normal dalam mengekalkan hati yang sihat.

4) HERB- LAX

Campuran proprietari yang dipertingkatkan dan ditambah dengan daun sena untuk laksatif semulajadi untuk kita secara tradisinya. Herb- Lax mampu membantu ketidakaturan yang berlaku pada tempoh tertentu. Ia juga menggalakkan pergerakan usus untuk memperbaiki proses pembuangan semula jadi oleh tubuh.

5) VIVIX

 Ramuan lazat yang sangat kaya dengan polifenol, iaitu sejenis phytokimia berasaskan daripada tumbuhan yang membantu menjana kepentingan sel kita. Vivix dihasilkan daripada campuran botanic, BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT???

WHATSAPP

www.whatsapp.my/60148046113

www.whatsapp.my/60148046113

www.whatsapp.my/60148046113


Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah,mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.Pembaca disarankan untuk mendapatkan nasihat daripada yang pakar.
No comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...