Tuesday, 23 May 2017

CARA KEMPISKAN PERUT DENGAN CEPAT

Image may contain: text
Mereka yang mengalami masalah perut buncit dan boroi tentunya mempunyai perasaan ingin kempiskan perut bukan??? Jom kita sama- sama tengok antara cadangan untuk mengempiskan perut.


PERTAMA
Anda seharusnya mengelakkan makanan bergula dan bergaram. Ini kerana, makanan manis dan masin ini boleh menakung air di dalam badan.KEDUA
Elakkan juga memakan makanan yang berminyak dan berlemak. Hal ini boleh membuatkan lemak tadi berkumpul diperut. Sselain itu, ia mengakibatkan perut menjadi buncit, visceral fat juga akan bertambah.

KETIGA
Anda juga perlulah menjalani aktiviti senaman untyk memastikan perut anda dapat dikempiskan dengan baik. Anda mestilah melakukan senaman yang memfokuskan kepada perut.


KEEMPAT
Langkah mudah mengempiskan perut anda ialah dengan mengambil lebih air masak supaya badan anda mencukupi air. Bagi sukatan air yang betul ialah anda boleh mengambil 1 liter air bagi setiap 25kg. Kalu nak ambil lebih lagi bagus.


KELIMA
Cadangan yang seterusnya untuk mengempiskan perut ialah dengan melakukan detoks Menggunakan suplimen semulajadi. Antara cadangan SET detoks semulajadi ialah Set Detoks Shaklee.


No automatic alt text available.


KEISTIMEWAAN UNTUK PEMBELI SET DETOKS SHAKLEE

Bagi sesiapa yang membeli set detoks, saya akan memberikan anda plan pemakanan yang sesuai, jadual makan vitamin yang berkesan untuk anda kempiskan perut serta konsultasi secara percuma.Testimoni :

Image may contain: 5 peopleImage may contain: 1 person, text


CTA (Call To Action)

Hubungi saya di 0148046113 untuk dapatkan set kempiskan perut/set perut slim

No comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...