Tuesday, 30 May 2017

CARA HILANGKAN MASALAH KULIT KUSAMSedar tak sedar kita semakin hampir dengan bulan Ramadhan. Selepas itu, insyaallah kita akan meraikan kejayaan kita berpuasa selama sebulan dengan menyambut Hari Raya Aidil Fitri bersama keluarga, sanak saudara serta rakan taulan. Namun, adakah anda bersedia untuk bertamu mata dengan kawan- kawan jika kulit muka anda semakin hari semakin kusam jadinya. Di sini, saya akan berkongsi beberapa tips untuk mengelakkan muka daripada menjadi kusam, berminyak dan berkedut.
1.   Anda hendaklah menukar cara pemakanan anda kepada yang lebih sihat dan baik.

2.   Anda haruslah mengelakkan diri daripada mengambil makanan segera. Tahukah anda, fast food mengandungi sodium, lemak dan kolestrol yang tinggi.


3.   Anda juga mestilah berusaha untuk menurunkan berat badan jika anda mengalami masalah obesiti.

4.   Sila ubah gaya hidup anda kepada amalan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman, beriadah dan sebagainya.


                5. Mengamalkan suplimen yang selamat dan berkesan.Menurut laman web LiveStrong kita memerlukan antioksidan untuk menjadikan kulit kita sentiasa tampak muda serta mengelakkan daripada diserang oleh jerawat. Selain itu, antioksidan juga mencegah kulit  daripada mudah berkedut dan meningkatkan kolagen kulit kita. Oleh itu, dengan mengamalkan suplimen yang mengandungi antioksidan, masalah kulit kusam dapatlah dicegah dan selesai. 

Apakah suplimen yang mengandungi antioksidan yang tinggi??? Bagi anda yang belum mengetahui, saya akan kongsikan di sini apakah suplimen terbaik untuk membantu anda merawat kulit muka yang kusam menjadi ceria di hari raya nanti.

Antara suplimen yang kaya dengan antioksidan ialah  Vitamin A, Vitamin C, Vitain E dan Resveratrol. Antara suplimen yang mengandungi resveratrol yang hebat ialah Vivix Shaklee. Ia dapat membantu anda yang mempunyai masalah kulit kusam menjadi ceria dan tampak awet muda. Awas!!! Jangan terkejut apabila ramai yang komen anda Nampak muda daripada usia setelah anda 
mencuba Vivix nanti.Untuk pengetahuan anda, Vivix mempunyai 13 kali ganda antioksidan berbanding suplimen antioksidan yang lain.

Sifat utama antioksidan kepada kulit meneutralkan kesan tindakbalas kulit pada serangan :

👉Sinaran uv
👉Perubahan hormone yang tidak stabil
👉Serangan bakteria
👉Penimbunan radikal bebas di dalam badan


Jadi, vivix merupakan antioksidan yang terbaik untuk mengatasi masalah kulit kusam dan ia mampu melindungi dan memperbaiki sel kulit dengan lebih efektif.


👉👉👉testimoni vivix dalam mengatasi masalah kulit👈👈👈


1) vivix untuk masalah jerawat

Image may contain: one or more people and text


2) vivix untuk kulit muka berminyak

Image may contain: one or more people and text


3) vivix untuk kulit kusam

Image may contain: one or more people and text

CTA (Call To Action)
Hubungi saya di 0148046113 untuk dapatkan set anti kedut/set kulit cantikNo comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...