Wednesday, 17 September 2014

Vitamin C Untuk Kulit Gebu Tanpa Solekan

Assalamualaikum semua....

Hari ini saya ingin bawakan kepada anda semua petua untuk mendapatkan kulit yang gebu, mulus, tulus, halus semua yang lus2 lah katakan..hehe....Semua wanita tentunya menginginkan kecantikan yang semulajadi yang mana tanpa disalut atau dipakaikan make up yang tebal- tebal bukan??? okey, di sini saya bawakan Vitamin C terbaik daripada  Shaklee  untuk menjadikan  kulit gebu tanpa solekan.
Kenapa saya katakan begitu???

Hal ini kerana Vitamin C Shaklee mempunya beberapa kelebihan yang tertentu yang memberi kesan terbaik kepada kulit anda.

Pertama.....

Vitamin C merupakan suatu bahan untuk binaan colagen di dalam badan. Dengan ini, ia akan memberikan wajah anda  tona yang sekata, membantu kulit menjadi elastik, dan menjaga salur darah serta peredaran darah dalam tubuh.

Kedua.....

Vitamin C Shaklee juga membantu mengurangkan kesan sunburn kepada kulit apabila kulit terdedah kepada cahaya matahari dalam jangka masa yang lama.

Ketiga.....

Vitamin C juga dikenali sebagai Vitamin ala- ala Blusher yang mana ia akan memberi kesan kepada pipi jika ia dijadikan masker.

Keempat

Vitamin C amat sesuai kepada semua peringkat umur, kepada semua jenis jantina,kepada pelajar, penjawat awam mahupun orang ramai.

Apa tunggu lagi???

Anda berminat???

Ada sesuatu ingin bertanya???

Boleh sms/ whatsapp/ call saya 0148103600

Atau eMail  ada_niksoh@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

PENGEDAR SHAKLEE LOKASI JERTEH, TERENGGANU.

Saya start makan Shaklee pada 2012 lagi. Disebabkan saya  mengandung anak pertama semasa di Universiti, saya inginkan tubuh badan yang ...